SBS'de Özel Kızılırmak'tan rekor başarı

SBS

2013 SBS sonuçlarına göre, Özel Kızılırmak İlk ve Orta Okulu büyük bir başarı elde etti. Okul, gelenek haline gelen başarısını devam ettirdi.

118 ÖĞRENCİ BAŞARILI OLDU

Konu hakkında açıklama yapan Özel Kızılırmak İlk ve Orta Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş “ 2013 SBS’ye 118 öğrencimiz girdi. 118 öğrencimizin tamamı başarılı olarak, bir orta öğretim kurumuna yerleşmek için yeterli olan puanı aldılar.

Okulumuz 118 öğrencisiyle bireysel ve kitlesel olarak bir kez daha kanıtlamıştır. 2013 SBS’ye giren 118 öğrencimizden Kırıkkale’de ilk 10’da 3, ilk 50’de 18, ilk 100’de 28 öğrencimiz yer almıştır. 118 öğrencimizin SBS yerleştirme puan ortalaması OYP 445 puan olarak gerçekleşerek, ulaşılması güç büyük bir başarı elde edilmiştir.”dedi.

 

ÖNEMLİ BAŞARILAR VAR

Sözlerine devam eden Ertaş, “Özel Kızılırmak İlk ve Ortaokulu, kurulduğu 1997 yılından günümüze kadar yapılan LGS, OKS, SBS sınavlarında bireysel ve kitlesel başarıda Kırıkkale’nin en başarılı eğitim – öğretim kurumudur. 1997’den 2013’e kadar yapılan LGS, OKS, SBS sınavlarında,  Kırıkkale’de Fen Liselerine en fazla öğrenci yerleştiren okuldur. Okulumuzdan her yıl en az 30 öğrenci Fen Liselerine yerleşmektedir.

Okulumuz il bazında gerek bireysel, gereksede kitlesel olarak kırılması güç rekor tarihi başarılar elde etmiştir.”diye konuştu.

 

GELENEKSEL HALE GELDİ

Elde edilen bu başarının okulda geleneksel hale geldiğini ifade eden Ertaş, “1997 yılından, günümüze kadar 16 yıldır, gerek LGS’de , gerek OKS’de ve SBS’de başarıda gelenek bozulmamış , istikrar sürmüş ve istikrar yakalanarak büyük başarılar elde edilmiştir. Bu 16yıllık süreç içerisinde sınavlar, sistemler değişmiş ancak okulumuzun başarısı istikrarlı bir şekilde yükselerek devam etmiş ve geleneksel hale gelmiştir”

 

FEDAKAR KADRO

“Kurumumuzun bu başarısı; eğitim ve öğretim faaliyetlerini bir bütün olarak ele almamız, alanında uzman ve fedakar öğretmen kadromuz, eğitim – öğretimdeki gelişmeleri yakından takip etmemiz ve bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, kullanmamız sayesinde istikrarlı bir şekilde yükselerek, kurumsallaşmıştır. Okulumuz bu başarılarının, yanında, Türkiye ve Kırıkkale il genelinde yapılan sportif, sosyal ve kültürel yarışmalarda birçok derecemiz bulunmaktadır. Başta SBS olmak üzere, sportif, sosyal ve kültürel alanlardaki derecelerimizle, Kırıkkale İlimizi en iyi şekilde temsil ediyor ve Kırıkkale İçin Türkiye ile yarışıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti